söndag 28 oktober 2012

En härlig höstpromenad !

Idag är både matte och husse hemma och lediga samtidigt, så idag gjorde vi sällskap ut på promnead Wille, jag och Lothus med både matte och husse. Solen sken och det var härligt ute. Wille var så uppspelt så han höll inte tyst 5 minuter. Men när matte tröttnat på hans skällande (och det tog inte lång tid) då sa hon till honom på skarpen och han blev tyst, men uppspelt var han fortfarande.

Så småningom kom vi ner till vår favvo busplats, vår dalgång. Här släppte matte och husse oss lösa, och sedan for vi runt runt runt. Lothus och jag busade och brottades, medan Wille sprang och sprang och sprang lite till - överlycklig över att var lös och få rasa av sig ordentligt. När kameran kom fram for Wille iväg till närmaste sten, sedan upp på den så att matte kunde fota och ge honom en massa godis förstås. Jag och Lothus ville ju också vara med på ett hörn, så vi följde efter och vi fick godis och en massa beröm - vi med !!! Vi sprang ju vi med, men roligare var det att brottas och busa tyckte vi. Ibland kom Wille och busade med oss, men inte ofta.
Jodå bilderna kommer de med, men det kan dröja ett par dagar för matte jobbar, och då sover hon halva dagarna, ja nästan i alla fall.

Inga kommentarer: