onsdag 25 april 2012

En härlig dag med en massa bus och skoj !

Idag har solen lyst här hemma. Matte och husse fick vårkänslor och tog med oss allihop på en härlig vårpromenad tillsammans med lillhusse. Lite senare kom även Aylen, Goofy och deras matte med på promenaden också ! Då blev vi 5 W C Cardigans ! Men först hämtade vi lillhusse vid skolan.
Medan vi väntade på att lillhusse skulle bli klar att åka hem, jo han skulle bara spela klart brännbollen, så tog matte och husse med oss på en härlig äng att springa på. Där fick vi fara runt som vi ville och busa och ha kul.





När sedan lillhusse var klar med brännbollen, då kom han med och gjorde oss sällskap han med. Vi busade en stund till innan husse och matte kallade in oss. Nu packades vi in i bilen igern och sedan åkte vi och hämtade Aylen, Goofy och deras matte.
När alla var i bilen så åkte vi till en av våra favvopromenadplatser. Här fanns en massa spännande dofter så när vi v'äl fick vara lösa igen då hade vi en hel del att göra, kan man ju säga.
med jämna mellanrum kallade matte och/eller husse in oss och naturligtvis kom vi, det bjöds ju på en massa godis då !
Vi fortsatte vår promenad och vi gick utmed en sjö. Jag tog tillfället i akt och tog ett vårbad. Lite kallt i vattnet, men vem bryr sig om det när man kan bada ?
Tillsammans med Goofy och Aylen sprang vi runt och hade helkul.





Vi hade också vår nya familjemedlem med oss idag på promenaden. Han heter Lothus och är bara 10 månader, men han är både busig, en härlig lekkamrat och söt (ja i alla fall tyckler matte han är söt). Vi hade jätteskoj allihop idag. Hoppas vi gör om det snart igen !


Men sedan måste jag bara be er höra med era mattar och hussar en sak. Kan blåsippor mutera och bli vita och rosa ? Ja matte undrar för sådan såg vi på vår promenad idag !
Här syns bara de blåa och rosa blåsipporna, men hos Wille finns även bilder på de vita.....

1 kommentar:

Rasmus sa...

Ni har alltid så skojigt och här skulle man ha bytt ut sitt bästa tuggben mot att få varit med, vov.

Härligt att du mår bra igen :D

Ha det gött. Kramiz