lördag 10 mars 2012

Vilken dag....

Idag har jag haft helkul. Husse tog med mig och Wille på en lång promenad, och det var skönt. Visserligen går matte med oss också, men då går vi en och en, och det är bra på sitt sätt, men om man ska göra en sådan promenad som idag, då är dte skojigt att vi är två stycken. För när husse väl kommit till ett härligt fält då släppte han oss lösa !
Dessvärre var det en hel del vatten här, inte mig emot men husse tyckte vi blev så blöta på magen och smutsiga. Men som han sa, det viktigaste är att vi får leka av oss och busa och springa så mycket vi orkar ! Sedan att vi drar in en massa grus till vårt golv, tja säger han snabeldraken och golvmoppen måste få lite att göra de med ! Inte bara stå där i ett skåp eller skrubb och inte göra någon nytta !
Nåväl, inte brydde Wille och jag oss så mycket, för vi tyckte det var helskoj att få rusa runt, busa och nosa vart man vill utan ett koppel som hindrar en. Att få leka och raca så mycket vi bara orkar, det är livet det ! I alla fall tycker vi det ! Att husse sedan delar med sig av gobitar lite då och då, tja det gör ju allt ännu roligare !
När vi så småningom kom hem igen, då var det skönt att bara lägga sig ner på skönaste fällen och slappa, ja resten av dagen om så var. Hoppas ni haft en härlig dag ni med !

3 kommentarer:

Buttons sa...

Det där med lortig i håret vet min matte mycket om ...........hahaha.Kul att ni får springa lösa och rasa lite ibland. Blötpussar

Rasmus sa...

Ni har alltid så skojigt på era promenader. Här saknar man sin lillebror, men som tur börjar det nu att dyka upp fler kompisar här ute, man har ju lixom undrat vart dom tagit vägen, hm.

Tasskramizar

Aamor sa...

Bra sagt av husse för man kan inte alltid tänka på att hålla sig ren. Lite skit får man tåla, hihi!

Nosgos