torsdag 1 december 2011

Blåsigt ute, men skojigt inne !

Ja det var kanske tänkt att vi skulle ta en långpromenad idag, men när vi kom ut och märkte att det blåste isbjörnar, ja det blåste rejält och kallt, då fällde både Wille och jag ner öronen och sedan gjorde vi det vi måste snabbast möjligt. Jag gillar inte blåsten ngt vidare inte. Matte tog ändå en liten promenad med oss, men när vi vände hemåt blev det mer fart på oss, och väl hemma var vi glada att vara inne i värmen.

När matte lite senare hade hämtat lillhusse, och han sprang iväg dorekt till en kompis, då sysselsatte matte oss med annat istället. Matte lade korvbitar i varsina två toarullar och sedan gömde hon dem, en i taget var. Medan matt gömde så satt vi i köket och väntade med stängd dörr. Men när vi väl släpptes ut för att leta så var det inga problem för oss att hitta toarullen inte, sedan blev det lite funderande när vi skulle ha ut alla korvbitarna ur rullen och en fest när vi äntligen kom på hur.
Matte gjorde samma sak två gånger så vi fick s a s två toarullar var.





Det var jätteskojigt och efteråt var vi rätt mätta.

4 kommentarer:

Aamor sa...

Det är ju mycket bättre att leta toarullar med korv i än att blåsa bort!

Ciao

Fia sa...

Fy farao vad skojsigt. Hoppas matte gör så med mig ngn dag.
/Piraten

Rasmus sa...

Och visst är det skoj. Här försvåras det med att bägge kanterna skrynklas ihop så man får verkligen jobba för och komma åt skatten, hu.

Trevlig helg på er. Nospuff:)

Rasmus sa...

Tassar in och önskar er alla en trevlig helg. Tasskramiz