onsdag 7 december 2011

En massa bus och full fart ute !

Ja nog fick vi springa av oss en massa energi idag allt.
Matte tog äntligen med oss till vår härliga dalgång där vi kunde springa lösa så mkt vi ville. På vägen ner så var dte lite halt i nedförsbacken opch vi hade alldeles för bråyttom och råkade få matte på fall i bakcen. Men allt gick bra det var bara att matte blev lite sur på oss när vi drog så väldigt så hopn sa till oss på skarpen ! Det var svårt att lägga band på sig och lugna ner tempot i vanliga fall, men idag gjorde jag det direkt eftersom det hördes att matte inte tolererade flera incidenter.
Väl nere i dalen så tog vi en promenad en bit ner i den innan matte lät oss springa lösa !

Iväg for vi !!!!

Ooopss lite för nära kanske !

Bästa att hålla lite mer avstånd en stund !

Tjohoooo !

Kom igen nu då !

Så här såg matte oss oftast !

Vi kommer !!!!!!!

Med jämna mellanrum kallade hon in oss och då bjöds det på diverse godis i väl tilltagna mängder. Sedan sprang vi några varv igen.
Det var jätteskönt och en massa energi fick jag göra av med. Lite snö fanns det kvar, men det var bara fläckvis, men en gång rullade sig Wille i alla fall, fast där var det ju också en massa gräs förstås !
Efter en stunds bus så kopplade matte oss och sedan bagav vi oss hemåt.
På vägen hem fick vi träna på att gå bakom matte på en smal stig, gå framför på samma smala stig och ibland visade hon oss att gå till höger eller vänster. Jag gissar att den träningen har att göra med bollvallningskursen vi ska gå i vår ! Det var allt lite svårt men det gick rätt bra tyckte matte ändå.
Väl hemma fick vi varsin skinksmörgås och matte tog en kopp kaffe. Nu ligger vi mest och slöar medan matte hjälper oss att skriva om vårt busande idag. Hoppas ni får en härlig dag ni med.

2 kommentarer:

Aamor sa...

Ni behöver lite vila efter en som rolig utflykt.
Ni ser verkligen ut att njuta!
Tur att matte inte slog sig i alla fall för då hade hon nog blivit mer irriterad på sina söta dragande hundar, som annars är så duktiga på att gå fint!

Ciao

Vi i Kasperian sa...

Tror att tvåbeningar, stackarna, har lite svårt med balansen eftersom dom bara har två ben. Vore enklare för dom, med fyra!

Oj, va skoj NI fick i alla fall. :)