söndag 4 december 2011

Stillsam helg - matte knappt hemma !

Ja det blev en stillsam helg.
Inget speciellt har hänt än i alla fall. Husse och vi har varit på promenader flera gånger och gårdagen var väl trevligaste vädret på för då sken i alla fall solen en stund, men sedan sedan började det blåsa ngt rejält. Tur att det inte kom snö då sa husse, för då hade det blivit igenyrt fort som attan.
Matte då kanske ni undrar. Näe ni henne har vi knappt sett till den här helgen. Fredag till lördag jobbade hon på natten och sov 3 timmar efteråt (från 10.30 - 13.30). Hon åkte kommunalt hem efter jobbet för vår bil måste få på vinterfötter nu och husse har inte hunnit ännu. Att åka hem kommunalt för matte tar 2 - 2,5 timme ungefär säger husse. För hon måste först in till centralen och sedan hem med pendeln.
Sedan for matte iväg igen vid två tiden på efterrmiddagen, för då skulle hon och hennes jobbar kompisar gå på teater med god 3 rätters middag efteråt. Ungefär vid 23.40 var hon hemma i går natt, och sedan sov hon tills för någon timma sedan bara, för i natt ska hon jobba igen säger hon.

Men att ha husse och lillhusse för sig själv är inte helt fel det heller. Lillhusse och husse busade en del med oss och vi lekte med vår prickiga boll och tog med fotbollen ut, men inte kameran då då, för den "glömde" husse. Vi busade med några pinnar, modell större också och jag ville ta med en av dem in, men det fick jag inte för husse.
Men det bästa av allt var att matte hade handlat lite gott till oss på vägen hem i går morse medan hon väntade på tåget. Hon hade köpt en färdig smörgås med sallad, tomat, gurka, skinka, ost och smör på. Men hon orkade inte med den sa hon så hon sparade den till oss. Det tycker jag var juste.
Nu ska vi snart ut på promenad med matte i alla fall. Skönt.
Hoppas ni haft en skön helg allihop !

1 kommentar:

Vi i Kasperian sa...

Nu börjar det verkligen bli dags för broddar på bilen - jag fick det på min i torsdags. :)
Verkar som om ni haft det kul ute. :) Kanske att ni också fick lite sol. :)