söndag 27 november 2011

En skojig dag - Bilder också förstås !

Ja det blev en lugn början på den här dagen. Husse hade suttit uppe tills det nästan var morgon, för han skull göra ngt klart inför sitt jobb i nästa vecka. Det betydde att vi kom i säng runt 05 tiden i morse, och sedan gick vi upp vid 11 tiden, och då var matte iväg och skulle handla ngt så husse tog ut oss på morgonpromenad !
På eftermiddagen så började det sedan dyka upp folk som skulle gratta mellanhusse som fyllt år. Först kom hussefar och hussemor, men när de fikat ett tag så kom en massa andra folk också. Efter ett tag kom Carrie med matte och med sig hade hon Caddys matte, Puffys matte och Tycos extra matte, men de killarna hade fått stanna hemma idag, kanske var det tur för annars kunde det ha blivit lite gruff om Carrie, som då var den enda tjejen.
Carrie och jag lekte en hel massa och skojigt hade vi.







Wille noisade med henne och nosade henne en hel del i rumpan, och även jag, för det kändes ju att hon var på väg in i sin "lukta gott period". Men när Carrie tyckte det blev jobbigt sa hon ifrån, och då lekte vi istället.
Men som vi busade. Naturligtvis fick vi smaka en massa godsaker också, både tårta och fikabröd.
Nu har alla människorna och Carrie åkt hem, och vi är jättetrötta både Wille, jag och matte ! Jodå matte har fotat också, men de bilderna kommer troligen inte upp förrän i morgon. För nu ska vi sova.

3 kommentarer:

Rasmus sa...

Trotts sen John Blund så blev ju eran dag riktig skojig ju. Här längtar man o få se bilderna :)

Tasskramiz

Bamse och Valle sa...

Ja ni verkar ha haft en härlig helg, med långa kvällar också. Vi är av den kvällströtta sorten. Så vi brukar köra dom i säng. Nospussar från brorsorna i Norr

Rasmus sa...

Men så roligt att få se er vän och tack för att ni delar med er av allt det skojiga. Här har det nu åter börjat o blåsa upp igen och man vill helst kurra ihop sig i inomhusvärmen. Hoppas det är lugnare där ute hos er och att ni får en mysig tisdag. Tasskramiz