lördag 19 november 2011

En skön promenad

Husse tog med oss ut i skogen idag på eftermiddagen och det var jätteskölnt. Han släppte oss lösa och vi sprang och nosade överaalt. Det var inte en människa eller hund inom sikte, bara husse och vi.
Ibland tog vi en sväng in bland vitmossan som fanns där ute i skogen i massor. Det var mjukt och skönt att springa i. Ibland kallade husse in oss och så gick vi med honom ett tag, och sedan fick vi springa fritt en stund igen. Lite bus blev det, men inte så mkt idag.

Bäst att gå till husse nu då kanske, jag tyckte han ropade....

Men rätt snart var vi ute i terrängen igen !

Full fart blev det ibland !

När vi kom hem fick vi en leverpastejmacka av matte och det smakade inte alls dumt. Jag ville ha en till, men tror ni jag fick det då, näe inte alls. Nu är det mest lugnt och tyst här hemma. Husse åkte iväg och handlade, lillhusse är med en kompis och mellanhusse likaså.
Vi fick inte komma in i vardagsrummet direkt när vi kom in, först skulle vi torka. Men det dröjde inte förrän matte släppte in oss, det fast magen fortfarande var lite smutsig.

Trött, Nöjd och lite smutsig......

2 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Precis så ska det vara, löst är bäst! :)
Smutsiga magar betyder ju bara att man har varit med om nåt! :)

Rasmus sa...

Att få vara fri och dessutom få vistas i skogsmiljö är det bästa som finns. Här åker man in i duschen för lilla minsta fläck, jag hatar att bli blöt, men mattes mardröm är att jag ska bli gul undertill då det är jättesvårt att få bort har hon hört. Men som tur är så har man ju ingen ullpäls så man torkar snabbt, men ändå, suck.

Det var jätteskoj i går, men då Hasse inte är lika fototokig som matte här, så blev det bara 2 bilder, alltid nått att lägga i minneskorgen.
Mycket gött att nosa på men till min förvåning så mötte vi bara två hundar, skumt då man trodde att stan kryllade av dom, ja, ja.

I år har matte fuskat och redan hängt upp ljus-slingorna, he. Nice blev det, kika in och kolla vet tja.

Tasskramizar på er:)