måndag 21 november 2011

Oj då säger jag bara !

Ja för idag ville lillhusse absolut följa med oss och matte ut på promenad, och han ville fotografera ! Klart han fick det. Vi tog en härlig promenad bland annat förbi ett nyponsnår. Här började jag leta nypon som bara den ! Wille undrade först vad jag höll på med, men snart blev han så nyfiken så han testade han med ! Det slutade med att två cardigans stod och plockade nypon, gissa om folk tittade på oss. Matte hon bara skrattade när hon förklarade vad vi gjoprde, och lillhusse hade jätteskoj åt min plockarstil ! Vadå är det något fel på den eller........







När vi fortsatte vår promenad så gick vi förbi lövhögarna med leversnittsgömman. Där var det bara ett måste att stanna till och kolla om några nya kommit upp. Visst hade det det, en hel del dessutom. Utöver leversnittarna så växte det även korvbitar där ! Gissa om vi blev glatt överraskade.




När vi var nästan hemma blev matte väldigt förvånad, för utmed en av husväggarna så blommade det luktärter för fullt. Luktärter i November, vad tror ni om det ?
Så småningom gick vi hem och då vankades det middag. Den smakade inte alls dumt den inte.

3 kommentarer:

Rasmus&Matte sa...

Nu har min vinst-presenten här kommit och tusen TACK för allt det goda o det fina kortet hänger nu på vår anslagstavla… Matte tackar här också så mycket ch kramar om:) :) :)

Här ska också sökas idag och håller med om att det är skumt att det växer luktärtor i nov, hm.

Ha det gött voff

Aamor sa...

Ni två är bara härliga! Var nyponen goda?
Inte dumt med lövhögar med godsaker i!
Matte brukar säga att tvåbenta utan hund undrar nog många gånger vad tvåbenta med hund sysslar med, eller vad tror ni?

Ciao

Rasmus sa...

Här tassar man in för man är nyfiken på vad ni har haft för er sen sist, men tomt var det här, saknar er…

Tasskramiz