lördag 12 november 2011

Vilken dag !!!!

Ja det kan man lugnt säga !
Det började redan i morse för husse väckte oss jättetidigt ochskulle ta med oss ut fast det var lördag ! Men vi följde ju med och sedan åt vi frukost med honom.
Sedan släppte han in oss till matte som vägrade gå upp så tidigt idag, så vi lade oss att sova igen och gjorde henne sällskap, för ingen annan var ju uppe, ja till och med lillhusse sov, han som brukar vara så morgonpigg annars om helgerna.
När sedan matte väl kom upp, ja ni då var det frukost som gällde för henne. Sedan blev det busa av för hon tog ner vår lilla vitprickiga boll som vi fick busa med. Då var lillhusse med han också och nu blev det inomhusfotboll. Det är jätteskojigt !


Jag ser dig nog.......

Jamen ska du vara med nu då eller ska du bara stå där bakom ?

Jag tog den, jag har den !

Hahaha du får den inte alls ! Den är min !

Men hallå kom igen nu då, det är väl inget att sura för !

Den var min sa jag !!!

Får se vad du går för då "brorsan" !

Ibland var matte med en sväng också. Några gånger tacklade vi ner lillhusse och när han väl var nere på golvet fick han en massa pussar av oss. Jätteskojigt !
Så småningom lugnade matte och lillhusse ner sig och då passade vi på att ta igen oss en stund vi med.

När matte druckit kaffe så gick lillhusse till en kompis och lekte, och matte tog med oss på en promenad.
När vi var påväg ut så mötte vi Aylen och Goofy med sin matte. De var visst påväg till oss. Nu ville ju inte vi följa med, men efter lite övertalning från matte så följde vi väl med då. Rätt snart glömde vi bort Aylen, Goofy och deras matte, för matte tog med oss ut i skogen och väl där fick vi springa lösa och busa som vi ville. Jätteskönt ! Men alltför snart kallade matte in oss och vi skulle gå hemåt. Men nästan i samma stund kom vi på att vi hade ju besök hemma, och nu fick jag och Wille bråttom ! Vi drog iväg och matte hann inte riktigt med. Hon sa till oss att lugna ner oss och då gjorde vi ju det förstås.

Väl hemma så var det mycket riktigt så att Goofy och Aylen väntade på oss. Goofy muttrade lite och Wille sa till honom att lugna ner sig och chilla istället. Han hade lite svårt för det men han gjorde det nmär matte sa till honom också. Sedan busade vi istället. Plötsligt kommer husse hem igen och då blev vi ju jätteglada, men så värst länge hälsade vi inte på honom, vi skulle ju leka ju !
Då gick matte iväg, och strax därpå även Goofy och Aylens matte.
Efter en stund tog husse med oss alla fyra till en jättestor hundhage och där fick vi springa runt alla fyra och busa så mkt vi orkade, och det orkade vi ju en massa.
Efter en lång stunds bus tyckte husse det var dags att gå hemåt, och strax efter oss kom lillhusse hem han med. När vi varit hemma en stund kommer Goofy och Aylens matte tillbaka och sedan ger de sig av hemåt. Plötsligt blev det väldigt stilla.

Men det varade inte länge för ngn timme senare kommer matte hem, och med isg har hon Carrie och Carries matte ! Tjohoo, ännu mera bus. Men matte tyckte visst att vi busade lugnare nu än vi brukar när Carrie är här med oss. Jojo men har man busat en massa så tar man det lugnare, en orkar ju inte busa för jämnan heller.

Hörru jag vill ju få ner dig på golvet fattar du väl......

Bry dig inte om honom du, jag ger dig en puss istället...

Men hallå, det där är ojuste........

Hörru du lugna ner dig en aning va......

Vi hade jätteskoj en bra stund och nu har Carrie åkt hem och vi är jättetrötta !!!!
Nu blir det nog sova av och jag ska försöka få hjälp av ,matte att kika in hos er under morgondagen, som troligen blir lugnare, eller........

2 kommentarer:

Rasmus sa...

Haha, ja vilken dag ni haft och det var skojigt att här få se er dessutom. Er matte är duktig med kameran då här kan tänkas att det gick undan men både boll och lek.

Ibland saknar man här sina brorsor, men faktiskt är det inte helt fel att få vara för sig själv och det bästa med det, är att man då får alla leksaker för sig själv, he.

Hoppas söndagen blir bra och här ser man fram emot nya äventyr. Vov.

Aamor sa...

Vilken heldag! Ni måste ha sovit hela söndagen så som ni höll på, hihi!

Ciao